Τρόποι αποστολής και χρέωσης

1. Τρόποι χρέωσης

α. Πληρωμή μέσω Τραπεζικής Κατάθεσης

Μπορείτε να πληρώσετε μέσω τραπεζικής κατάθεσης στον παρακάτω λογαριασμό:

ΙΒΑΝ:

β. Πληρωμή κατά την παράδοση

Μπορείτε να πληρώσετε μέσω αντικαταβολής κατά την παράδοση της παραγγελίας σας. Η υπηρεσία έχει επιπλέον χρεώση η οποία υπολογίζεται και εμφανίζεται στη σελίδα επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας

2. Τρόποι αποστολής


Τα έξοδα αποστολής και παραλαβής υπολογίζονται στο τελευταίο βήμα πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας και προστίθενται στο καλάθι αγορών.

Αποστολή με Speedex Courier
Όλες οι παραδόσεις των δεμάτων γίνονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών Speedex Courier, από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 17:00. Τα μεταφορικά έξοδα είναι 3€. Σε περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με αντικαταβολή κατά την παράδοση, υπάρχει επιπλέον χρέωση 2€.

Σε περίπτωση που το κόστος της παραγγελίας είναι πάνω απο 50€, το κόστος των μεταφορικών είναι δωρεάν.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας από τον courier, θα πρέπει να γίνεται σχολαστικός έλεγχος της κατάστασης του προϊόντος και της συσκευασίας του. Σε περίπτωση που εντοπίσετε πρόβλημα στη συσκευασία παρακαλούμε να μην προχωρήσετε στην παραλαβή του προϊόντος, αλλά να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας. Εάν διαπιστώσετε πρόβλημα μετά την παραλαβή, αυτό θα πρέπει να το δηλώσετε άμεσα στον μεταφορέα και σε εμάς.

Για κάθε περίπτωση που χρειάζεστε βοήθεια για τους τρόπους Αποστολής της παραγγελίας σας μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας.