Όροι χρήσης

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Το https://melodiaorganichoney.com είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης μελιού
Διεύθυνση Έδρας εταιρείας: Καρίτσα, Δήμος Ζίτσας, 45003
E-mail επικοινωνίας: melodiahoney@outlook.com
Τηλ Επικοινωνίας:00306947413434
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ
Η χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και η πραγματοποίηση των αγορών σας μέσω αυτού καθορίζονται και διέπονται από τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις.
Πριν εισέλθετε και χρησιμοποιήσετε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, διαβάστε προσεκτικά και βεβαιωθείτε ότι έχετε κατανοήσει, και ότι συμφωνείτε με τους εν λόγω όρους, κανόνες, δηλώσεις και προϋποθέσεις.
Η περαιτέρω χρήση και περιήγησή σας στην ιστοσελίδα https://melodiaorganichoney.com, συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεσή σας και την αποδοχή των όρων από μέρους σας.
Τα προϊόντα που πωλούνται μέσω της ιστοσελίδας προορίζονται για αγορά και ιδία χρήση και όχι μεταπώληση.
Οι αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αλλάζει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας https://melodiaorganichoney.com ανά πάσα στιγμή, χωρίς προηγούμενη σχετική ενημέρωση των χρηστών. Οι επισκέπτες / χρήστες της ιστοσελίδας φέρουν την ευθύνη να ελέγχουν περιοδικά για το αν έχουν επέλθει αλλαγές στους παρόντες όρους χρήσης. Η εταιρεία ενημερώνει τους χρήστες μέσω της παρούσας σελίδας για οποιεσδήποτε αλλαγές στους όρους χρήσης και συναλλαγής. Η οποιαδήποτε τροποποίηση ή αλλαγή δεν ισχύει και δεν επηρεάζει τις ήδη τοποθετημένες προς εκτέλεση παραγγελίες.
Οι όροι χρήσης της ιστοσελίδας και συναλλαγών που διενεργούνται μέσω αυτής, δε θίγουν διατάξεις αναγκαστικού δικαίου. Οι συμβάσεις του ηλεκτρονικού καταστήματος πραγματοποιούνται στην ελληνική γλώσσα την οποία δηλώνετε ότι κατανοείτε (γραφή και ανάγνωση).
Απαγορεύεται η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος από ανηλίκους. Με την είσοδό σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα δηλώνετε ότι είστε ενήλικας και δεσμεύεστε ότι δε θα επιτρέψετε τη χρήση των στοιχείων εισόδου σας (username & password) από ανηλίκους. Για οποιαδήποτε τέτοια χρήση υπεύθυνος είστε εσείς, επομένως παρακαλούμε να τηρείτε τους βασικούς κανόνες ασφαλείας του διαδικτύου και των συναλλαγών μέσω αυτού.
ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Η εταιρεία δεσμεύεται για την ποιότητα και εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται, καθώς και για τα ουσιώδη χαρακτηριστικά των προϊόντων που αναρτώνται στην ιστοσελίδα. Στα πλαίσια της καλής πίστης, η εταιρεία δεν ευθύνεται για τεχνικής φύσεως προβλήματα τα οποία προκύπτουν κατά τη λειτουργία της ιστοσελίδας, καθώς και για τυπογραφικής φύσεως λάθη, τα οποία προκύπτουν κατά την ανάρτηση των προϊόντων που εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα.
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
Η εταιρεία δεν μπορεί να εγγυηθεί για τη διαθεσιμότητα των προβαλλόμενων προϊόντων. Ωστόσο, δεσμεύεται για την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητα τους. Η εταιρεία ευθύνεται μόνο για βαριά αμέλεια και δόλο, στην περίπτωση καθυστέρησης στην εκτέλεση παραγγελιών. Η εταιρεία δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστέρηση στην παράδοση των προϊόντων μέσω της εταιρίας Courier.
Η εταιρεία δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που μπορούν να παρουσιαστούν στους χρήστες του ηλεκτρονικού καταστήματος κατά την επίσκεψη τους στο δικτυακό τόπο και σχετίζονται με τη συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Η εταιρεία δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο που φιλοξενείται σε δικτυακούς τόπους τρίτων και μεταφέρεστε σε αυτούς μέσω συνδέσμων στον παρόν δικτυακό τόπο.
Η πρόσβαση σε περιεχόμενο τρίτων μέσω του https://melodiaorganichoney.com γίνεται αποκλειστικά με ευθύνη του επισκέπτη. Ωστόσο το ηλεκτρονικό κατάστημα https://melodiaorganichoney.com δεσμεύεται να μην φιλοξενεί και να μην παραπέμπει τους χρήστες του σε κακόβουλο περιεχόμενο.
Οι φωτογραφίες των προϊόντων που προβάλλονται στο https://melodiaorganichoney.com ενδέχεται να διαφέρουν ως προς τα χρώματα σε σχέση με την πραγματική όψη των προϊόντων.
Τα χειροποίητα προϊόντα που εμπορεύεται το κατάστημα https://melodiaorganichoney.com ενδέχεται να έχουν πολύ μικρές διαφορές από τις διαστάσεις που αναγράφονται στην περιγραφή τους καθώς και στο βάρος τους.
Σε κάθε περίπτωση αν οι διαστάσεις ή το βάρος για το εκάστοτε προϊόν, δεν ικανοποιούν τον πελάτη, υπάρχει δυνατότητα επιστροφής του προϊόντος αν πληρούνται οι προϋποθέσεις επιστροφής, που αναφέρονται παρακάτω στην παράγραφο 5. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ.
ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΧΡΗΣΤΗ
Οι χρήστες της ιστοσελίδας του ηλεκτρονικού καταστήματος https://melodiaorganichoney.com αποδέχονται και δεσμεύονται ότι δε θα χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας για αποστολή, δημοσίευση, και γενικά με οποιοδήποτε τρόπο μετάδοση παράνομου, βλαβερού, απειλητικού, ρατσιστικού, προσβλητικού, ενοχλητικού, συκοφαντικού, δυσφημιστικού, χυδαίου, άσεμνου, λιβελογραφικού ή επιβλαβές προς τους ανηλίκους περιεχομένου. Το ως άνω περιεχόμενο δεν επιτρέπεται σύμφωνα με τη νομοθεσία και τις κείμενες διατάξεις να αναμεταδοθεί. Επιπλέον, η επίσκεψη του διαδικτυακού τόπου https://melodiaorganichoney.com και η πραγματοποίηση συναλλαγών μέσω αυτού πρέπει να γίνεται για προσωπική και ιδιωτική χρήση και αποκλειστικά για νόμιμους σκοπούς και με τρόπο που να μην περιορίζει ή εμποδίζει τη χρήση του από τρίτους. Ο επισκέπτης υποχρεούται να χρησιμοποιεί το διαδικτυακό τόπο σύμφωνα με το νόμο, τα χρηστά ήθη και τους παρόντες όρους, και να μην προβαίνει σε πράξεις ή παραλείψεις, που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη ή δυσλειτουργία αυτού ή να επηρεάσουν ή να θέσουν σε κίνδυνο την παροχή των υπηρεσιών του https://melodiaorganichoney.com. Οι χρήστες δεν δικαιούνται να μεταδίδουν εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος συναλλακτικών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας ούτε να παραβιάζουν οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα και μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων. Τέλος, δεν επιτρέπεται να εισβάλλουν και να τοποθετούν ιούς λογισμικού ή οποιουδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα διότι παραβαίνει την ισχύουσα Ελληνική και Κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, αλλά ούτε δύναται να παρενοχλήσουν τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και περιεχόμενο, ή να χρησιμοποιήσουν την ιστοσελίδα για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
Το ηλεκτρονικό κατάστημα https://melodiaorganichoney.com δεν δέχεται επιστροφές αναλώσιμων και προϊόντων που έχουν υποστεί ζημιά από ευθύνη των πελατών. Η επιστροφή προϊόντων τα οποία τηρούν τις προϋποθέσεις θα πρέπει να γίνει εντός διαστήματος 7 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία αγοράς και προσφέρεται αντικατάσταση με άλλο προϊόν. Για επιστροφή προϊόντων, ο πελάτης θα επιβαρυνθεί με τα έξοδα αποστολής τους 5 euro. Κατά την αποστολή του προϊόντος ο πελάτης θα πρέπει να μεριμνήσει για την ασφαλή συσκευασία του προϊόντος. Επιπλέον το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί στην αρχική του θήκη ή κουτί εάν υπήρχε. Το προϊόν θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση ώστε να είναι δυνατή η μεταπώλησή του. Ο πελάτης δικαιούται δωρεάν αντικατάσταση προϊόντος με τα έξοδα συσκευασίας και αποστολής να επιβαρύνουν την εταιρεία στην περίπτωση αποστολής λανθασμένου προϊόντος. Η εταιρεία δεσμεύεται για τον έλεγχο των προϊόντων της πριν τη συσκευασία και αποστολή τους.
ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Ακύρωση παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις:
1) Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας μπορείτε να αφαιρέσετε τις ποσότητες προϊόντων από το καλάθι σας.
2) Εάν έχει ολοκληρωθεί η παραγγελία, αλλά το προϊόν δεν έχει παραληφθεί από τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών Courier. Καλέστε στο 6947413434 ή επικοινωνήστε με το melodiahoney@outlook.com για την άμεση ακύρωση της παραγγελίας σας.
ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce (ηλεκτρονικού εμπορίου). Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρηστή /μέλος στην εταιρεία Κυριάκος Βήρος είναι εμπιστευτικές και η εταιρεία  Κυριάκος Βήρος έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα ακόλουθα:
Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας.
Η εταιρεία  Κυριάκος Βήρος  δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.
Στην περίπτωση που η εταιρεία  Κυριάκος Βήρος  χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της, φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου.
Μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για εσάς καθώς και την διόρθωσή τους σε περίπτωση που μπορείτε να τεκμηριώσετε την ύπαρξη λάθους.
Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
Η ιστοσελίδα https://melodiaorganichoney.com είναι ο επίσημος δικτυακός τόπος της εταιρείας  Κυριάκος Βήρος Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων που αναρτάται αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας  Κυριάκος Βήρος  και προστατεύεται κατά τις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού δικαίου, του Ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταφόρτωση, λήψη, μεταποίηση ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο του περιεχομένου του δικτυακού τόπου.
Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την εταιρεία Κυριάκος Βήρος , το https://melodiaorganichoney.com και τρίτα μέλη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή υπηρεσίες τους, προορίζονται αποκλειστικά για χρήση του https://melodiaorganichoney.com και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθέμιτου ανταγωνισμού.
Σε κάθε περίπτωση η εμφάνιση και έκθεση τους στις ιστοσελίδες https://melodiaorganichoney.com δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Κατά την επίσκεψη σας στις σελίδες του https://melodiaorganichoney.com είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επίθετο επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ.) κατά κανόνα για να διεκπεραιώσουμε παραγγελίες σας. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες των διαδικτυακών τόπων https://melodiaorganichoney.com, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας, την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές).
Σε κάθε περίπτωση οι εργαζόμενοι της εταιρείας  Κυριάκος Βήρος  που έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα είναι συγκεκριμένα και η πρόσβαση προσώπων χωρίς εξουσιοδότηση στα προσωπικά σας δεδομένα απαγορεύεται. Κάθε εύλογο μέτρο για την ασφάλιση των δεδομένων σας έχει παρθεί.
Ο ιστότοπος https://melodiaorganichoney.com χρησιμοποιεί cookies. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο https://melodiaorganichoney.com αποδέχεστε τη χρήση cookies για όσο χρόνο παραμένετε σε αυτόν.